Hvordan jobber vi – Garderobe | Skyvedørsgarderober | Garderobeeksperten.no

Hvordan jobber vi

Hvordan jobber vi?

Registrer deg for hjemmebesøk på våre nettsider eller send inn dine mål på epost, så avtaler vi tid for befaring eller sender deg et foreløpig tilbud.

Befaring/hjemmebesøk innen 10 virkedager. Vi har god kompetanse på løsninger og bygg-tekniske utfordringer. Vi er også behjelpelige med materialvalg og praktiske løsninger.

Du får din egen designer som alltid har kontroll på ditt prosjekt. Disse jobber på forskjellige steder rundt på Østlandet og er alltid tilgjengelig på epost slik at du kan sitte hjemme i fred og ro og gjøre endringene du måtte ønske i dialog med din designer.

I våre Showroom, på Kalbakken i Oslo eller på Lierskogen, finner du utstillinger av forskjellige typer fronter og profiler. Der vil du kunne få et godt inntrykk av hvordan resultatet kan bli hjemme hos deg. Hent inspirasjon til forskjellige typer innredning som ville passe ditt bruk, og hvilke dørfyllinger som gir stilen du ønsker. Du vil også kunne kjenne på kvaliteten våre produkter har, og føle deg trygg på dine valg. Dette kommuniseres tilbake til din designer som fortsetter og følge opp ditt prosjekt.

Vårt lager og kjørekontor ligger på Lierskogen. Derfra planlegges kjøreruter for både befaring og montering. Vi får levert alt fra fabrikk og lagrer dette frem til du er klar for montering.